Glazen tafelblad
op maat

Glasplaat voor uw salontafel

♥ Helder getint en gekleurd glas ♥ Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal

Wilt u een mooie tafel of ander meubel beschermen, of gewoon een tafel een andere look geven?

Overweeg dan een glazen tafelblad. Om een salontafel, eettafel, bijzettafel of ander meubel te beschermen tegen krassen, vocht of vuil is het verstandig om een glasplaat op de tafel te leggen. Onze glazen tafelbladen zijn thermisch gehard en daardoor bestand tegen hoge temperaturen. Gehard glas is bovendien vijf keer sterker dan gewoon glas, wat zorgt voor een veilig gevoel.

Glazen tafelblad voor alle soorten tafels, nachtkastjes of bureaus

De mogelijkheden voor glas zijn eindeloos. Als u een doorzichtig of transparant tafelblad wilt, kunt u kiezen voor een glazen paneel in gewoon helder glas. Dit glas heeft een karakteristieke groene kleur. Voor wie liever geen groene tint in de glasrand wil, is extra helder glas, ook wel diamantglas genoemd, een uitstekende keuze.

Voor een gekleurd tafelblad kunt u kiezen voor een hardglazen tafelblad in getint of gekleurd glas. Populaire kleuren zijn wit, zwart en grijs. Een andere optie is een gelakt tafelblad. Glazen tafelbladen in mat glas of wit gezuurd glas zijn ook erg in trek. Tot slot kunt u kiezen voor spiegelglas of hoogglans glas voor een unieke uitstraling. Alle randen worden altijd facet en plat poly geslepen. Zo zijn zowel de zijkanten van het glas als de hoeken van het glas niet meer scherp waardoor je je niet kan snijden aan het glas. Je kan de tafel ook met afgeronde hoeken of schuine hoeken laten maken.

Glasplaat op maat verkrijgbaar in onze winkel

Enkelglas kunnen we in onze eigen slijperij in het centrum van Utrecht bewerken tot elk gewenst model in verschillende glasdikten. Ook glasbewerkingen zoals gaten boren en slijpen van zowel floatglas als spiegels doen wij in onze glaswinkel in Utrecht.

Prijs glazen tafelblad

Neem contact op, of bezoek onze winkel, wij zijn op maandag t/m zaterdag van 10.00 -17.00 uur geopend.

4 of 6  mm glasplaat op maat

Gehard glas, veiligheidsglas op maat

Hard glas is tot vijf keer sterker dan gewoon, ongehard glas van dezelfde dikte. Dit maakt het minder gevoelig voor breuk. Heeft u een glazen plaat voor uw koelkast nodig? Wij maken die en ook winkelvitrines, glazen keukenachterwanden en spiegels op maat en glazen platen voor terraswindschermen op maat van veiligheidsglas.

Neem contact met ons op

U kunt naar onze winkel komen om uw gewenste glas op maat te laten snijden. Door vooraf te bellen, kunt u controleren of het gewenste type glas op voorraad is en of het beschikbaar is in de gewenste afmetingen.

Oudenoord 5
3513 EG Utrecht

ma t/m zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 14:30 pauze

Bij geen gehoor: Stuur ons een bericht via sms of Whatsapp, wij bellen u binnen 1 uur terug.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wilt u iets ophalen of langbrengen, parkeert uw auto dan aan de zijkant van de winkel. (Raamstraat)
Tweelingglas-winkel Utrecht

De mooiste producten van glas

Bekijk al onze producten →