Gratis inmeetservice

Spiegels

op maat

Top kwaliteit maatwerk spiegels

♥ Montage door onze monteurs

Fraaie kappersspiegels voor uw kapsalon of mooie spiegels voor in uw toiletruimte. Passpiegel uw kledingboetiek, of wandspiegel voor uw sport- dans- of boksschool. Tweelingglas levert en monteert uw spiegels.

We vinden een spiegel eigenlijk heel gewoon in ons dagelijks leven. Iedere dag kijken we er wel een paar keer in. Wat zou de wereld zijn zonder spiegels! Tweelingglas maakt ze voor u op maat en kan diverse uitvoeringen leveren. U kunt zelf de afmetingen bepalen, alsook de dikte of soort. U heeft de keuze uit scherp glas of afgewerkt met polygeslepen of facetgeslepen rand.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over spiegels inclusief montage en de kosten hiervan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn al 29 jaar de specialist in alle soorten glas en toepassingen van glas en wij hebben een gratis inmeet service.

Decoratieve spiegel

Naast de zilveren spiegel zijn er de gekleurde decoratieve spiegels. De kleuren zijn b.v. brons, grijs en groen. Decoratieve spiegels worden gebruikt voor entreepartijen in woningen en bedrijfsgebouwen. Een andere fraaie toepassing is deze spiegels te plaatsen boven een aanrecht in plaats van het gebruikelijke tegelwerk.

Facetspiegel

Naast de normale gepolijste randafwerking kan de spiegel worden voorzien van een facetrand. Dit is een schuin aflopende rand van bijvoorbeeld 2 of 3 cm breed. Deze afwerking geeft een extra chique effect aan een spiegel, zeker wanneer deze in een mooie lijst wordt geplaatst.

Spiegels voor uw kapsalon, paskamer, sportclub of kroeg?

Je moet er niet aan denken als een klant of sporter tegen de spiegel valt en hierdoor snijwonden oploopt. Dit risico wil je uitsluiten en dat doe je door te kiezen voor spiegels gemaakt van veiligheidsglas. Dit betekent dat de piegel voorzien is van een veiligheidsfolie die aan de achterzijde van de spiegel is aangebracht. In het geval er toch iemand tegen de spiegel valt, dan houdt de beschermende folie de glasscherven bij elkaar. De spiegel valt dus niet op de grond uiteen in scherpe stukken glas, omdat deze aan de folie blijven kleven.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • ZHulp bij glasschade
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Gratis inmeetservice