Gratis inmeetservice

Isolatieglas
Dubbelglas HR++

Dubbelglas het meest verkochte isolatieglas

♥ Warmer in de winter ♥ tocht werend

Bij Glasservice Tweelingglas Utrecht bieden we hoogwaardig HR++ dubbelglas aan dat zorgt voor optimale een isolatie. Investeer vandaag nog in isolerende ramen en kozijnen voor een comfortabeler en energiezuiniger huis en profiteer ook dit jaar nog van de overheidssubsidie.

Dubbelglas is het meest verkochte isolatieglas dat u veel geld kan besparen. Het houdt uw woning warmer in de winter, voorkomt tocht en dempt geluid. Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten die samen isolerend werken. het glas heeft een warmte reflecterende coating en een luchtspouw, gevuld met gas. Wanneer deze elementen aanwezig zijn, spreken we van hoogrendementglas. Er zijn twee soorten gas, Argon en SF6, waarbij SF6 vooral wordt gebruikt voor geluidswerende resultaten. De coating zorgt ervoor dat warmtestraling van de verwarming binnen blijft, terwijl daglicht van buiten in dezelfde mate als bij normaal isolatieglas naar binnen komt.

Welke soorten dubbelglas zijn er?

Hoe meer plusjes, hoe beter de isolatie. Vervang dubbel glas door HR++ en bespaar 300 m³ gas per jaar. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten dubbelglas:

  • Standaard dubbelglas (U-waarde ± 2.9)
  • HR++ dubbelglas met een verbeterde coating en een edelgasvulling (ons glas heeft een U-waarde van 1.2)
  • HR+++ glas (U-waarde ± 0.9)

Wat is de U-waarde bij isolatieglas?

Isolatiewaardes worden aangeduid met een U-waarde: hoe lager de U-waarde van het dubbelglas, hoe beter het glas isoleert. Enkelglas heeft een U-waarde van ongeveer 6 en het beste dubbelglas (HR++) heeft een U-waarde van ± 1.1.

Raamventilatie bij dubbelglas?

Isoleren zonder ventileren is ongezond. De warme en vochtige lucht in huis bij isolatie zorgt voor extra energieverbruik. Monteer een ventilatierooster op het nieuwe glas voor eenvoudige ventilatie.

Een warme uitstraling met roeden?

Geef uw ramen een authentieke uitstraling met donkere of lichte roeden. Door de roeden lijkt het alsof het kozijn bestaat uit meerdere ruitjes en dat voegt elegantie toe aan uw huis.

Meer privacy door te kiezen voor mat glas

Wilt u meer privacy? bijvoorbeeld in uw badkamer? Kies dan voor melkglas, ook wel satijn glas of matglas genoemd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Isolerend glas en de kosten hiervan? Neem dan contact op. Wij kunnen u adviseren over wat mogelijk is en wat het beste past bij uw situatie. Bent u geïnteresseerd? Wij meten kosteloos uw ramen op zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice