Gratis inmeetservice

Isolatieglas
geluidswerend

Geluidswerend glas

♥ Glas met Xtra geluidsisolatie

Geluidswerend glas is handig in kantooromgevingen, voor mensen die langs een snelweg of in de stad wonen.

Heeft u last van geluidsoverlast, zoals treinen, wegverkeer of een schoolplein? Dan is dit speciale isolatieglas een goede oplossing. Het gelaagde isolatieglas bevat geluidswerende folie(s) dat geluid absorbeert en tegenhoudt, terwijl de natuurlijke lichtinval behouden blijft. Bent u benieuwd of geluidswerend glas iets voor u is? Neem dan contact met ons op, voor een vrijblijvende offerte komen we graag bij u langs om u advies te geven en uw ramen te meten.

Welke soorten geluidswerend glas zijn er?

Geluidsisolerende beglazing laat zich perfect combineren met warmte-isolerend Hoog Rendements glas. Er kunnen ook andere functies zoals bijvoorbeeld zonwering, letselveiligheid, beveiliging en brandwering eenvoudig aan geluidsisolerend glas worden toegevoegd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over geluidswerend glas en de kosten hiervan? Neem dan contact op. Wij kunnen u adviseren over wat mogelijk is en wat het beste past bij uw situatie.

Meer privacy door te kiezen voor mat glas

Wilt u meer privacy? bijvoorbeeld in uw badkamer? Kies dan voor geluidswerend, melkglas, ook wel satijn glas of matglas genoemd.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • ZHulp bij glasschade
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice