Interieurglas
op maat

Verwerk glas in je interieur

♥ Keuken achterwanden ♥ Tafels

Tweelingglas maakt glas op maat. Hierdoor kunt u het glas volledig aanpassen aan uw behoeften en beschikbare ruimte. Het glas kan op maat worden gemaakt met plat poly geslepen randen. Dit maakt het mooier en scherper.

Bij Glashandel Tweelingglas kunt u glas op maat bestellen. Afhankelijk van het type bestelling kunt u het glas meestal dezelfde dag nog afhalen in onze winkel.

Glasplaat op maat verkrijgbaar in onze winkel

In onze winkel bieden wij glasplaten op maat aan, geschikt voor diverse toepassingen zoals fotolijsten, klokken, tafelbladen en meer. Maatwerk is essentieel bij het bestellen van een glasplaat, omdat standaard maten zelden voldoen aan de unieke behoeften van een project. Wij beschikken over een eigen slijperij in het centrum van Utrecht, waar we enkelglas kunnen bewerken tot elk gewenst model in verschillende glasdiktes. Daarnaast voeren wij glasbewerkingen uit zoals gaten boren en slijpen, inclusief facetranden, zowel voor floatglas als spiegels, allemaal in onze glaswinkel in Utrecht. We raden aan om van tevoren even te bellen voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

Glazen keuken achterwanden

Een populaire keukentrend is wandbeglazing. Het is een unieke en duurzame manier om een strakke en luxueuze uitstraling aan je keuken te geven. Bovendien is deze glazen achterwand niet duur en gaat het lang mee. Het is geen verrassing dat glazen keukenachterwanden zo vaak worden gekozen vanwege de vele voordelen die ze bieden.

Glazen tafelblad

Elk glazen tafelblad is op maat gemaakt door Tweelingglas daarom kunnen we veel vormen leveren. Het glas kan gebruikt worden om een bestaande tafel te beschermen of er een luxe uitstraling aan te geven.

Glasplaat voor vitrines, sokkels of zuilen

Glasplaten voor vitrines, sokkels of zuilen zijn ongeveer 6 mm dik en voorzien van een plat-poly-geslepen randafwerking. Deze beschermende glasplaten zijn ontworpen om zware voorwerpen te kunnen dragen, waardoor beschadigingen aan de sokkel worden voorkomen wanneer er objecten op worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, passend bij elke sokkel.

Siliconen stootdopjes

Voorkom dat glasplaten op een gladde ondergrond gaan schuiven. Bescherm en stabiliseer glazen tafel, vitrine of sokkel bladen met dopjes van rubber, ook wel siliconen druppels of stootdoppen genoemd. Vaak worden deze kleine dopjes gebruikt om te voorkomen dat glazen deuren tegen het kozijn of de muur botsen.

Neem contact met ons op

U kunt naar onze winkel komen om uw gewenste glas op maat te laten snijden. Door vooraf te bellen, kunt u controleren of het gewenste type glas op voorraad is en of het beschikbaar is in de gewenste afmetingen.

Oudenoord 5
3513 EG Utrecht

ma t/m zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 13:00 – 14:30 pauze

Bij geen gehoor: Stuur ons een bericht via sms of Whatsapp, wij bellen u binnen 1 uur terug.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wilt u iets ophalen of langbrengen, parkeert uw auto dan aan de zijkant van de winkel. (Raamstraat)
Tweelingglas-winkel Utrecht

De mooiste producten van glas

Bekijk al onze producten →