Gratis inmeetservice

Isolatieglas
Utrecht

HR++ isolatieglas voor een lagere energierekening

♥ Hoogrendementsglas

HR++ isolatieglas is een geavanceerde vorm van dubbelglas die uitstekende thermische isolatie biedt. Het glas waar wij mee werken heeft eenU-waarde van 1.2 W/m2 K.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van HR++ isolatieglas:

 • Dubbel glas: HR++ isolatieglas bestaat uit twee glasplaten met een ruimte ertussen, die gevuld is met een isolerend gas, meestal argon of krypton. Deze luchtruimte helpt warmteoverdracht te verminderen.
 • Coating: Een dunne coating is aangebracht op een van de glasplaten. Deze coating laat zonnestralen door, waardoor gratis zonne-energie de ruimte binnenkomt (passieve zonnewarmte). Tegelijkertijd weerkaatst de coating de warmte die van binnenuit komt, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd.
  Uitstekende isolatie: Door de combinatie van dubbele beglazing en de speciale coating biedt HR++ isolatieglas een veel hogere isolatiewaarde dan standaard dubbel glas. Het kan tot wel twee keer zo goed isoleren, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabelere binnenomgeving.
 • Comfort: Dankzij de verbeterde isolatie helpt HR++ isolatieglas om koude plekken rond ramen te verminderen en tocht te voorkomen. Dit zorgt voor een gelijkmatigere temperatuurverdeling in de ruimte en verhoogt het comfort voor de bewoners.
 • Milieuvriendelijk: Door het verminderen van het energieverbruik voor verwarming, draagt HR++ isolatieglas bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van een duurzamere leefomgeving.

Al met al is HR++ isolatieglas een uitstekende keuze voor het verbeteren van de energie-efficiëntie en het comfort van een gebouw, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een lagere energierekening en een beter milieu.

Raamventilatie bij dubbelglas?

Isoleren zonder ventileren is ongezond. De warme en vochtige lucht in huis bij isolatie zorgt voor extra energieverbruik. Monteer een ventilatierooster op het nieuwe glas voor eenvoudige ventilatie.

Een warme uitstraling met roeden?

Geef uw ramen een authentieke uitstraling met donkere of lichte roeden. Door de roeden lijkt het alsof het kozijn bestaat uit meerdere ruitjes en dat voegt elegantie toe aan uw huis.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Isolerend glas en de kosten hiervan? Neem dan contact op met Tweelingglas utrecht. Wij kunnen u adviseren over wat mogelijk is en wat het beste past bij uw situatie. Bent u geïnteresseerd en woont u in de omgeving van Utrecht? Wij meten kosteloos uw ramen op zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

 • ZVoor particulieren en bedrijven
 • ZGratis inmeten bij u thuis
 • ZPlaatsen van glas
 • ZKozijnen vervangen en plaatsen
 • ZMontage door onze monteurs
 • ZSiliconen afdichting
 • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice