Gratis inmeetservice

Isolatieglas
Warmtewerend glas

Warmtewerend glas: koel in de zomer, warm in de winter

♥ Bespaar op zonwering aan de buitenkant. ♥ laat licht binnen

Warmtewerende beglazing houdt warmte buiten in de zomer en binnen in de winter.

Een overvloed aan zonlicht en warmte in huis, serre of op kantoor kan net zo hinderlijk zijn als een tekort eraan. Tijdens hete zomers, wanneer airconditioning vaak nodig is, kan zonwerend glas een milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen zijn. Warmtewerend glas of zonwerend glas is speciaal ontworpen om de warmte van de zon tegen te houden en toch te genieten van de juiste lichtinval. Het is vooral praktisch bij grotere raamoppervlakken en ramen die op het zuiden gericht zijn. Dit zorgt voor een aangename omgeving in slaap- en werkkamers, waardoor je beter kunt slapen en werken en is het lekker koel in de zomer en warm in de winter.

Welke soorten warmtewerend glas zijn er?

Warmtewerend glas kan geleverd worden in:

Is er verschil tussen warmtewerend glas en zonwerend glas?

Ja, er is een verschil tussen warmtewerend glas en zonwerend glas, hoewel de termen altijd door elkaar worden gebruikt. Warmtewerend glas en zonwerend glas bieden vergelijkbare voordelen, toch is de focus en functionaliteit ervan iets verschillend. Warmtewerend glas zorgt voor een vermindering van warmteoverdracht, terwijl zonwerend glas zich richt op het verminderen van zonlicht en schittering. Het is belangrijk om het juiste type glas te kiezen op basis van de specifieke behoeften en eisen van een project.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over isolatieglas en de kosten hiervan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn al 29 jaar de specialist in alle soorten glas en toepassingen van glas en wij hebben een gratis inmeet service.

Raamventilatie bij isolerend glas?

Isoleren zonder ventileren is ongezond. De warme en vochtige lucht in huis bij isolatie zorgt voor extra energieverbruik. Monteer een ventilatierooster op het nieuwe glas voor eenvoudige ventilatie.

Een warme uitstraling met roeden?

Geef uw ramen een authentieke uitstraling met donkere of lichte roeden. Door de roeden lijkt het alsof het kozijn bestaat uit meerdere ruitjes en dat voegt elegantie toe aan uw huis.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • ZHulp bij glasschade
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice