Gratis inmeetservice

Sierglas
op maat

Speciaal glas met decoratieve elementen

♥ Gekleurd glas ♥ Reliëfpatroon of textuur

Sierglas wordt meestal gebruikt wanneer er behoefte is aan lichtinval maar ook rekening gehouden moet worden met privacy. Denk maar aan voordeuren, badkamers, binnendeuren etc.

Wilt u meer privacy, bijvoorbeeld in uw badkamer? Kies dan voor sierglas of melkglas, ook wel bekend als satijnglas. Sierglas / figuurglas wordt vaak gebruikt wanneer er behoefte is aan lichtinval, maar ook rekening gehouden moet worden met privacy. Denk hierbij aan voordeuren, badkamers en binnendeuren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over sierglas en de kosten hiervan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn al 29 jaar de specialist in alle soorten glas en toepassingen van glas en wij hebben een gratis inmeet service.

Deuren met glas of sierglas

Wilt u prachtige beglazing in uw deuren laten plaatsen of dient het glas in uw deur gerepareerd te worden? Dan is het belangrijk dat u hiervoor een vakman inschakelt. Dit is zeker geen overbodige luxe als u bedenkt dat een deur altijd in het zicht staat en dat er veel mis kan gaan bij het aanbrengen van glas in deuren. Voor een duurzaam resultaat, kunt u daarom terecht bij Tweelingglas. Wij leveren al vele jaren vakwerk voor betaalbare prijzen. Bij ons profiteert u daarnaast van een hoge kwaliteit en een betrouwbare klantenservice.

Creëer een luxe uitstraling

Zowel in binnen- als buitendeuren kunnen wij met onze beglazing een luxe uitstraling creëren. Hiermee zult u het interieur in uw woning ongetwijfeld verrijken en zorgen voor een aangename sfeer in huis. Vanuit ons brede assortiment, hebben wij altijd een geschikte oplossing voor de beglazing in uw deur.

HR++ Figuur glas

Het sier- isolatieglas van HR++ is gevuld met edelgas en voorzien van een onzichtbare metaalcoating. Deze coating laat zonlicht door, maar kaatst warmte in de ruimte terug, waardoor uw energierekening zal verminderen.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • ZHulp bij glasschade
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

Gratis inmeetservice