Gratis inmeetservice

HR++ of HR+++ Glas
Utrecht

Hoogrendementsglas, ook wel bekend als HR-glas

♥ lagere energiekosten

Isolatieglas biedt veel voordelen, zoals het verbeteren van het comfort in huis, het verminderen van energieverlies en het verlagen van uw energierekening.

Bovendien kunt u dit jaar nog profiteren van overheidssubsidies, een extra stimulans dus om nu actie te ondernemen! Door gebruik te maken van deze subsidies kunt u de kosten van de aanschaf van isolerende ramen en kozijnen aanzienlijk verlagen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

Dubbelglas HR++, vacuümglas of triple glas?

Het is goed om te overwegen welk type glas het beste past bij uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw woning.

Hier zijn enkele overwegingen bij het kiezen tussen dubbel glas, vacuümglas en triple glas:

 • Dubbel glas HR++: Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een ruimte ertussen gevuld met lucht of een isolerend gas. Het biedt al een aanzienlijke verbetering van de isolatie ten opzichte van enkel glas, maar kan minder isolerend zijn dan vacuümglas of triple glas.
 • Vacuümglas: Vacuümglas, ook bekend als vacuümgeïsoleerd glas (VIG), bestaat uit twee glasplaten met een microscopisch kleine opening ertussen, waardoor de lucht wordt weggepompt om een vacuüm te creëren. Dit zorgt voor uitstekende thermische isolatie en een slanker profiel dan traditioneel dubbel glas. Het kan een goede optie zijn als ruimte beperkt is.
 • Triple glas: Triple glas bestaat uit drie glasplaten met twee luchtruimtes ertussen, gevuld met isolerend gas. Het biedt de hoogste mate van thermische isolatie en kan dus ideaal zijn voor energiezuinige woningen. Echter, vanwege het extra gewicht en de dikte kan het niet altijd geschikt zijn voor alle woningen.

Bij het maken van uw keuze is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de isolatiewaarde die u wenst, de beschikbare ruimte voor de installatie van het glas, en uw budget. Het is altijd een goed idee om advies bij ons in te winnen op het gebied van glas om te bepalen welk type glas het beste past bij uw situatie.

Waarom zou u gebruik maken van onze glasservice in Utrecht?

 • Professioneel advies: Onze ervaren teamleden kunnen u voorzien van deskundig advies over isolerende beglazing en u helpen bij het kiezen van de juiste opties die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget.
 • Hoogwaardige producten: Wij leveren alleen hoogwaardige isolatieglasproducten van betrouwbare fabrikanten, waardoor u verzekerd bent van duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit.
 • Vakkundige installatie: Onze ervaren glaszetters zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie van het isolatieglas, waarbij veiligheid en vakmanschap voorop staan.
 • Fabrieksgarantie: U profiteert van 10 jaar fabrieksgarantie op het glas, waardoor u gedekt bent in geval van eventuele problemen of defecten.
 • Veiligheid: Door een professionele glasservice in te schakelen, kunt u er zeker van zijn dat de ruit correct en veilig wordt geplaatst, wat essentieel is voor de veiligheid van uw huis en uw gezin.

Kortom, door te kiezen voor onze glasservice in Utrecht kunt u rekenen op kwaliteit, expertise en gemoedsrust bij het plaatsen van isolatieglas in uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Isolerend glas en de kosten hiervan? Neem dan contact op. Wij kunnen u adviseren over wat mogelijk is en wat het beste past bij uw situatie. Bent u geïnteresseerd? Wij meten kosteloos uw ramen op zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden.

Glashandel Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

 • ZVoor particulieren en bedrijven
 • ZGratis inmeten bij u thuis
 • ZPlaatsen van glas
 • ZKozijnen vervangen en plaatsen
 • ZMontage door onze monteurs
 • ZSiliconen afdichting
 • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice