Gratis inmeetservice

Tweelingkozijnen

Kozijnen, ramen, deuren

Gespecialiseerd in het produceren van kozijnen

♥ Hardhout ♥ Maatwerk

Tweelingkozijnen heeft een sterke reputatie als kozijnbouwer, maar we bieden nog veel meer. Met onze ervaring als allround timmerbedrijf kunnen we u assisteren bij alle aspecten van uw werkzaamheden omtrent uw kozijnen, ramen en deuren.

Houten kozijnen stralen natuurlijke schoonheid uit en voegen warmte en karakter toe aan elk gebouw. Bovendien is hout een duurzame keuze.  Door te kiezen voor houten kozijnen draagt u bij aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Onze houten kozijnen worden met vakmanschap en oog voor detail vervaardigd, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Of u nu op zoek bent naar traditionele of moderne ontwerpen, wij kunnen aan uw wensen voldoen en houten kozijnen leveren die perfect passen bij de stijl van uw woning of bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomproject met prachtige houten kozijnen.

Maatwerk kozijnen van hout

Onze specialiteit is het leveren van kozijnen, ramen en deuren. Deze worden standaard in de grondverf afgeleverd. Houten kozijnen zijn esthetisch aantrekkelijk en hebben aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid.

Hier zijn enkele redenen waarom kiezen voor houten kozijnen een slimme keuze is:

 • Meerwaarde voor uw woning: Houten kozijnen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid en warmte toe aan een woning of gebouw. Deze esthetische kwaliteit kan de algehele waarde van het onroerend goed verhogen.
 • Flexibiliteit in bouwmethoden: Houten kozijnen zijn veelzijdig en passen goed bij verschillende bouwstijlen en -methoden, of het nu gaat om traditionele, moderne, of zelfs ecologische bouwprojecten.
 • Duurzaamheid: Hout is een hernieuwbare en milieuvriendelijke grondstof. Door te kiezen voor houten kozijnen draagt u bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw gebouw.
 • Recyclebaar: Houten kozijnen zijn volledig recyclebaar, wat betekent dat ze aan het einde van hun levensduur kunnen worden hergebruikt of gerecycled, waardoor de impact op het milieu verder wordt verminderd.

Kortom, houten kozijnen bieden niet alleen directe voordelen op het gebied van esthetiek en warmte, maar ook op lange termijn op het gebied van duurzaamheid en waardebehoud van uw woning of gebouw.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetter & timmerfabriek sinds 1996

 • ZVoor particulieren en bedrijven
 • ZGratis inmeten bij u thuis
 • ZPlaatsen van glas
 • ZKozijnen vervangen en plaatsen
 • ZMontage door onze monteurs
 • ZSiliconen afdichting
 • ZHulp bij glasschade
 • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice