Gratis inmeetservice

Isolatieglas
Triple HR+++

Triple glas het best isolerende isolatieglas

♥ Warmer in de winter ♥ tocht werend

Bij Glasservice Tweelingglas Utrecht bieden we hoogwaardig HR+++ triple glas aan dat zorgt voor de beste isolatie. Bent u bezig met het verduurzamen van uw woning? Dan is het belangrijk om ook goed te kijken naar de meest optimale isolatie.

Ons HR+++ of driedubbel glas bestaat uit drie glasplaten met twee lagen argongas ertussen. Door de drie lagen heeft het glas een zeer goede isolerende en geluidswerende werking. HR+++ is het best isolatieglas dat u veel geld kan besparen. De drie lagen glas houdt in de zomer de koele lucht vast en in de winter de warme lucht. Bovendien vermindert het de koude uitstraling bij het raam. Naast energiebesparing zorgt triple glas ook voor een verbeterde geluidsisolatie.

Dubbelglas, vacuümglas of triple glas?

Staat u voor de keuze tussen dubbel glas of triple glas? Beide soorten isolatieglas zorgen voor goede isolatie, waardoor deze keuze soms lastig kan zijn. Echter, HR+++ glas isoleert net iets beter dan HR++, wat resulteert in een meer duurzame woning. Een nadeel van HR+++ is dat het zwaarder is en daardoor niet geschikt voor alle woningen. Als u twijfelt over welk type glas het beste bij uw situatie past, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn al 29 jaar de specialist in alle soorten glas en toepassingen van glas en wij hebben een gratis inmeet service.

Wat is de U-waarde bij isolatieglas?

Isolatiewaardes worden aangeduid met een U-waarde: hoe lager de U-waarde van het dubbelglas, hoe beter het glas isoleert. Enkelglas heeft een U-waarde van ongeveer 6 en het beste dubbelglas (HR++) heeft een U-waarde van ± 1.1.

Welke soorten triple glas zijn er?

Raamventilatie bij triple glas?

Isoleren zonder ventileren is ongezond. De warme en vochtige lucht in huis bij isolatie zorgt voor extra energieverbruik. Monteer een ventilatierooster op het nieuwe glas voor eenvoudige ventilatie.

Een warme uitstraling met roeden?

Geef uw ramen een authentieke uitstraling met donkere of lichte roedes. Door de roeden lijkt het alsof het kozijn bestaat uit meerdere ruitjes en dat voegt elegantie toe aan uw huis.

Meer privacy door te kiezen voor mat glas

Wilt u meer privacy? bijvoorbeeld in uw badkamer? Kies dan voor geluidswerend, melkglas, ook wel satijn glas of matglas genoemd.

HR+++ met zwarte of aluminium rand?

Isolatieglas heeft meestal een aluminium of zwarte buitenrand, ook wel bekend als ‘zwarte spouw’. Heeft u gekleurde kozijnen? Dan kunt u ook kiezen voor een gekleurde kader. Ramen met een gekleurde spouw zijn duurder dan ramen met een aluminium of zwarte spouw.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen in Utrecht

Wij zijn al 29 jaar een erkend glas en kozijnen specialist. Onze glaswinkel, waar wij op maat gesneden glas verkopen, ligt in het centrum van Utrecht. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • ZHulp bij glasschade
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice