Gratis inmeetservice

Isolatieglas 
met Roeden

Isolatieglas met Kruisroeden Of Wienerprossen

♥ Geef charme door gekleurde roeden

Om een authentieke uitstraling te geven aan een ruit, is het mogelijk om kruisroeden of wienersprossen toe te passen.

Geef uw ramen een karakteristieke uitstraling met donkere of lichte roedes. Door de roedes lijkt het alsof het kozijn bestaat uit meerdere ruitjes en dat voegt elegantie toe aan uw huis. Wilt u meer informatie over isolatieglas met roeden en de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op, voor een vrijblijvende offerte komen we graag bij u langs om u advies te geven en uw ramen te meten. 

Isolatieglas met Kruisroeden

Kruisroeden zitten in de spouw van het glas, het is dus glas zonder latten aan de buitenkant. Een belangrijk punt is dat bij ruiten zonder latten, het raam is makkelijk te wassen is. Deze roeden zijn er in alle RAL- of metaalkleuren.

Isolatieglas met Wienersprossen

Het lijkt alsof men kleine ruitjes ziet, terwijl het glas uit één stuk bestaat. In de spouw van het dubbelglas zijn metalen afstandshouders aangebracht, met aan de binnen- en buitenzijde houten roeden. Deze roeden die net zo breed zijn als de breedte van de wienersprossen worden op het glas geplakt en afgekit. Dit geeft de charmante uitraling van meerdere isolatieruiten in één kozijn die oudere gebouwen en woningen nodig hebben om de authenticiteit te behouden.

Glas met zwarte of aluminium rand?

Isolatieglas heeft meestal een aluminium of zwarte buitenrand, ook wel bekend als ‘zwarte spouw’. Heeft u gekleurde kozijnen? Dan kunt u ook kiezen voor een gekleurde kader. Ramen met een gekleurde spouw zijn duurder dan ramen met een aluminium of zwarte spouw.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Wij zijn al 29 jaar erkende glas en kozijnen specialisten . We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht. Wilt u onze winkel bezoeken? Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • ZHulp bij glasschade
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice