Gratis inmeetservice

Veiligheidsglas
brandwerend

Brandwerend glas

♥ Veilig tegen brand

Brandwerend glas is belangrijk voor de brandveiligheid in gebouwen. Het biedt bescherming door de verspreiding van brand te vertragen en het creëren van veilige vluchtwegen voor mensen in het gebouw.

Brandvertragende eigenschappen:

Brandwerend glas is ontworpen om de verspreiding van brand te vertragen door te voorkomen dat vuur en rook zich snel door het gebouw verspreiden. Dit geeft mensen meer tijd om te evacueren en hulpdiensten om in te grijpen.

Certificering

Brandwerend glas moet voldoen aan strikte normen en certificeringen om effectief te zijn bij het beperken van brandverspreiding. Certificeringsorganen testen het glas op brandwerendheid en bepalen hoelang het glas brand kan weerstaan.

Toepassingen van brandwerend glas

Brandvetragend glas wordt vaak gebruikt in gebouwen met hoge brandveiligheidseisen, zoals ziekenhuizen, scholen, kantoorgebouwen en commerciële complexen. Het wordt ook gebruikt in vluchtwegen, trappenhuizen, gangen en andere gebieden waar mensen snel moeten kunnen evacueren tijdens een brand.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over brandvertragend glas en de kosten hiervan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn al 29 jaar de specialist in alle soorten glas en toepassingen van glas en wij hebben een gratis inmeet service.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen Utrecht

Glashandel en kozijnen timmerfabriek. We verkopen op maat gesneden glas in onze glaswinkel in het centrum van Utrecht, met altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij houten kozijnen, ramen, deuren, roeden en glaslatten op maat maken.

Tweelingglas & Tweelingkozijnen

Glaszetterij & timmerfabriek sinds 1996

  • ZVoor particulieren en bedrijven
  • ZGratis inmeten bij u thuis
  • ZPlaatsen van glas
  • ZKozijnen vervangen en plaatsen
  • ZMontage door onze monteurs
  • ZSiliconen afdichting
  • ZHulp bij glasschade
  • Z10 jaar garantie*

Garantie

Als wij het glas plaatsen geven 10 jaar fabrieksgarantie op het (dubbel) glas.

Kan ik subsidie krijgen?

&

Rijksoverheid

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook als dat een monument is. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

&

Rijksoverheid

U ziet een afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

&

Milieucentraal

Advies voor jouw ramen. Vul 6 vragen in en ontvang een compleet advies op maat: Welk glas past het beste bij jouw woning, wat kost het en wat bespaar je?
&

Gemeente Utrecht

Monument opknappen, lening aanvragen voor energiebesparende maatregelingen.

Gratis inmeetservice